Lue lisää Teijasta

#KoskaSinäOletTärkein

Teija Leino

Olen 56-vuotias viestintäyrittäjä Maskusta. Olen kotoisin Kalannista, mutta maskulainen olen ollut jo yli 30 vuotta. Luonteeltani olen positiivinen, avoin ja aikaansaava

Koulutukseltani olen yo-merkonomi, opinnäytetyötä vailla oleva tradenomi, tiedottaja MTi ja visuaalinen suunnittelija MAT.

Perheeseeni kuuluvat aikuiset kaksostyttäret. Vapaa-aikanani luen ja liikun mielelläni. Suosikkilajini ovat jooga ja säännölliset kävelylenkit. Olen myös kulttuurin ystävä ja kuluttaja. Käyn erilaisissa kulttuuritapahtumissa aina, kun se on mahdollista. Kulttuuri tekee hyvää.

Järjestötoiminta on ollut aina lähellä sydäntäni. Olen ollut Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry:n, nykyisin VaPi ry, puheenjohtajana 4 vuotta ja Lounais-Suomen Neuroyhdistyksen puheenjohtajana 6 vuotta sekä SPR:n Maskun osaston puheenjohtajanana 4 vuotta.

Politiikassa olen toiminut aktiivisesti vuosina 1997-2012 mm. kunnanvaltuutettuna ja kunnanhallituksen jäsenenä sekä valtuuston varapuheenjohtajana Maskussa. Vammaisneuvoston puheenjohtajana, Maskun kansanterveystyön ky:n valtuutettuna ja Perusturvakuntayhtymä Akselin yhtymäjaoksen puheenjohtajana sekä Maskun kokoomus ry:n puheenjohtajana.

Merkittävimmät luottamustoimeni löydät klikkaamalla tästä.

Teijan löydät näistä somekanavista:

Kuva: Pirita Aho

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑